Massaukset

Soveltuu erityisesti vanhojen tiili/rakenneainehormien kunnostamiseen. Käytössämme on Beza Ceramic -tyyppihyväksytty markkinoiden ainoa keraaminen hormisaneerausmassa! Massa on nokipalonkestävä, Ruotsissa kehitetty laatutuote, joka on ollut käytössä jo 90-luvulta lähtien. Tuotteen vahvuus on omaa laatuaan, vastaavaa ei Suomessa ole!

Käytämme liukuvalu-ilmapallo-menetelmää. Menetelmä ei pienennä oleellisesti hormin pinta-alaa, vaan parantaa hormin ominaisuuksia tehden hormista sileämmän sekä pyöristäen kulmia.

Tällä menetelmällä ja massalla suoritettu kunnostus lujittaa savupiipun hormin rakennetta entisestään, ja se kestää taas kymmeniä vuosia kovaa käyttöä!

Tämä on AINOA massaustapa/tuote, jolla pystytään korjaamaan myös vanhat keraamiset harkkohormit! Takuu 10v.

Massaushinta 160€-190€/metri, sisältää ALV. Tarkka tarjous kohteen tarkastuksen jälkeen.

Ilmahormimassa (Beza Vent ilmahormimassa kerrostaloihin)

Beza Vent on ruotsalainen laatutuote, jota on käytetty Ruotsissa jo yli 20 vuotta!

Beza Vent ilmahormimassa sopii erinomaisesti kerrostalojen, rivitalojen ja omakotitalojen ilmahormien kunnostamiseen.

Hormimassaus ilmapallomenetelmällä tulee tasalaatuinen ja sileäpintainen hormi, joka pyöristää hormin nurkat, jolloin veto paranee ja hormista tulee tiivis sekä paloturvallinen. Vanhoissa painovoimaisissa kerrostaloissa on paljon hormeja jotka kaipaavat kunnostusta, etenkin linjasaneerauksen yhteydessä. Vanhojen kerrostalojen rakenteet on tehty hengittäviksi, joten Beza Vent -ilmahormimassa sopii erinomaisesti kerrostalokohteiden hormikorjaukseen.
Museorakennuksissakin hyväksi todettu Beza Vent -ilmahormimassa takaa vuosiksi eteenpäin ehjän ja tiiviin hormin alkuperäisiä rakennusmateriaaleja ja rakennustapaa kunnioittaen.

Rakenneaineisen hormin massauksen edut:

  • Nopein ja edullisin hormipinnoitus menetelmä kerrostaloihin joissa on paljon hormikantaa
  • Kondenssi/ sadevedet eivät mene asuntoon asti, vaan imeytyvät rakenteisiin ja kuivuvat kuten ennenkin
  • Hormin pinta-ala pysyy maksimaalisena ja toimivuus paranee aina.

Ilmahormimassauksen hinta riippuu kohteesta.

Putkitus

Hormiputkitus soveltuu erityisesti lämmityskattiloiden tms. hormien kunnostamiseen, jotka kondensoivat kosteutta. Putkittamalla voidaan liittää kondenssipoistoyhteet, joilla vesi saadaan hallitusti kerättyä ja ohjattua pois eikä kosteus pääse rakenteisiin aiheuttamaan harmia (hometta, halkeilua jne.) Omakotitalon lämmityskattila saattaa kondensoida hormin kautta jopa 200 litraa vettä, joka ajan saatossa koituu vaurioksi.

Putkitus soveltuu myös erittäin kuumille tulisijahormeille, kuten kiukaat, kamiinat, hellat jne., mikäli hormin poikkipinta-ala ei pienene liikaa ja tulisijan toiminta häiriinny.

Erilaisista saneerausputkista johtuen putkittaa voi myös ilmanvaihto-ja liesituuletinkanavia.

Kunnostaminen on kotitalousvähennyskelpoista.

Älä unohda piipunhormien kunnostuksen jälkeen piipunhattua tai muuta sääsuojaa!

Nuohouslehto Oy
Uudenmaankatu 70
05830
HYVINKÄÄ
041 506 7677
nuohouslehto@gmail.com
www.nuohouslehto.fi

Suosittele meitä