Muut kattotyöt - sadehattu asennuksineen Hyvinkäällä

Nuohouslehto Oy suorittaa sadehattujen asennukset ja pienimuotoiset tulisijojen korjaustyöt Hyvinkään alueella. Saat meiltä apua esimerkiksi sadehattujen ja kattoturvatuotteiden asennukseen sekä pienimuotoisiin tulisijojen korjaustöihin. Palvelemme joustavasti ja tarpeen mukaan. Kokemuksemme tuoman ammattitaidon turvin osaamme opastaa ja neuvoa esimerkiksi nuohouksen aikana ilmenneiden hormien ja tulisijojen korjauksessa. Kysy lisää!

Tulisijojen kunnostus

Tarjoamme myös tulisijojen muita pienimuotoisia kunnostuksia, kuten tulipesien korjautuksia, luukkujen kunnostuksia jne. Mikäli kaipaat uutta ilmettä takallesi, pönttöuunillesi tms., teemme myös maalauksia ja pinnoituksia. Jopa vuolukiviset tulisijat saavat uutta ilmettä! 

Opastamme ammattitaidolla mm. tulisijojen käytössä, puunpoltossa ja muissa alan asioissa. Jos tarvitset apua vaikka palotarkastusasioissa, ota yhteyttä – apu on saatavilla!

Miksi valita juuri meidät toteutukseen?

Nuohouslehto Oy on savuhormien ja ilmanvaihtokanavien asiantuntija Hyvinkään alueella. Saat meiltä monipuolisesti apua hormistoihin, tulisijoihin ja laitteistoihin liittyen. Kysy lisää » 

Nuohouslehto Oy
Uudenmaankatu 70
05830
HYVINKÄÄ
041 506 7677
nuohouslehto@gmail.com
www.nuohouslehto.fi

Suosittele meitä