MUUT KATTOTYÖT

Nuohouslehto Oy on savuhormien ja ilmanvaihtokanavien asiantuntija Hyvinkään alueella. Saat meiltä monipuolisesti apua hormistoihin, tulisijoihin ja laitteistoihin liittyen.

Pyydä tarjous »

Muut kattotyöt - sadehatut ja savukaasuimurit asennuksineen Hyvinkäällä

Nuohouslehto Oy suorittaa sadehattujen asennukset ja pienimuotoiset tulisijojen korjaustyöt Hyvinkään ja Riihimäen alueella. Saat meiltä apua esimerkiksi sadehattujen ja kattoturvatuotteiden asennukseen, sekä pienimuotoisiin tulisijojen korjaustöihin.

Kokemuksemme tuoman ammattitaidon turvin osaamme opastaa ja neuvoa esimerkiksi nuohouksen aikana ilmenneiden hormien ja tulisijojen korjauksessa. Kysy lisää.

Ota yhteyttä »

Tulisijojen kunnostus

Tarjoamme myös tulisijojen muita pienimuotoisia kunnostuksia, kuten tulipesien korjautuksia, luukkujen kunnostuksia jne. 

Opastamme mm. tulisijojen käytössä, puunpoltossa ja muissa alan asioissa. Jos tarvitset apua vaikka palotarkastusasioissa, ota yhteyttä – apua on aina saatavilla.

Miksi valita juuri meidät toteutukseen?

Nuohouslehto Oy on savuhormien ja ilmanvaihtokanavien asiantuntija Hyvinkään ja Riihimäen alueella. Saat meiltä apua hormistoihin, tulisijoihin ja laitteistoihin liittyen.

Ota yhteyttä »

Nuohouksen yksikkömäärät, savuhormin nuohous

Pienet savuhormit (poikkipinta-ala pienempi kuin 1 000 cm2). Savuhormin nuohouksesta valmistelu- ja jälkitöineen kertyy nuohouskertaa kohden:

Pystyhormin korkeus enintään 15 m

  • Kiinteistön 1. hormi 20 yksikköä
  • Kiinteistön muut hormit 5 yksikköä

Pystyhormin korkeus yli 15 m

  • Edellä oleviin yksikkölukuihin lisätään 5 yksikköä kultakin alkavalta 5 metriltä.

Jos hinnasto herättää lisää kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita, niin kerron tarvittaessa lisää.

Ota yhteyttä »